Skip to main content

Det er resultaterne, der tæller

Når en virksomhed oplever vækst og forandring - eller står overfor nye forretningsmuligheder
- stiger behovet for overblik, optimering og projektledelse. Her træder 3XAndersen til som en professionel partner.

Vi rådgiver og assisterer på ledelsesniveau, når din virksomhed vækster, mangler arbejdskraft eller har behov for at optimere HR, CSR, bygninger, ledelse og indkøb.

  • Når det brænder på, eller når der opstår nye forretningsmuligheder, rekrutterer vi de helt rigtige medarbejdere sammen med jer – specialister som generalister.

  • Når projekter skal udvikles, styres og realiseres, assisterer vi som tovholdere. Vi tilbyder også at overtage og styre projektet sikkert i mål.

  • Når jeres bygningsmasse skal vedligeholdes systematisk, og lokalerne kan udnyttes smartere, sætter vi i system, optimerer og eksekverer som projektledere.

  • Når indkøb, logistik og produktion skal effektiviseres, træder vi til med overblik over økonomi og resurser - og udvikler besparende løsninger.

  • Når din virksomhed søger bestyrelsesmedlemmer, eller har brug for et erfarent advisory-board, sætter vi det helt rigtige hold.

Rådgiver

Søren Andersen

Indehaver, rådgiver, cand.oecon fra Aarhus Universitet og HD i Logistik fra CBS
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lidt mere om 3XAndersen

Søren Andersen er uddannet cand.oecon. Egentlig var drengedrømmen at blive landmand, men…

”Det krævede mange millioner - eller at jeg var født på en gård. Da ingen af delene var tilfældet, valgte jeg at læse økonomi, som jeg på alsidig vis har beskæftiget mig med gennem hele mit arbejdsliv.”

Søren Andersen er en del af censorkorpset for økonomiuddannelserne i Danmark på Universiteterne og Handelshøjskolerne. Her har han fungeret som censor ved erhvervsøkonomiske eksamener i mere end 20 år og er netop blevet udvalgt til at fortsætte de kommende 4 år. Han har desuden undervist i 10 år på CBS.

Navnet 3XAndersen antyder, at de to voksne sønner Hector og Asbjørn på sigt inddrages mere og mere i firmaets aktiviteter.

Hector Skouvig Andersen (f. 1994) er student fra Handelsgymnasiet i Viborg og er skarp på områder som statistik og forretningsudvikling. Han læser statskundskab på Aarhus Universitet og har desuden læst Data Science ved University of Essex. Hector har flere års erfaring fra danske og internationale konsulenthuse.

Asbjørn Skouvig Andersen (f. 1997) har en baggrund fra Business & Innovation i Viborg. Han læser til eksportingeniør og har erfaring med salg og coaching. 

Søren Andersen er i øvrigt far til fire børn og gift med Ida, som han har kendt siden 1984.

Lav en aftale
med Søren Andersen

3XAndersen tilbyder:

Rådgivning

Sparring på ledelsesniveau fra en erfaren rådgiver. Vi hjælper dig fremad.

Facility Management

Hvordan drifter vi vores bygninger bedst muligt? 3XAndersen skaber overblik.

HR og Rekruttering

Vi finder generalister og specialister. Vi rekrutterer og sikrer det bedste match.

3xAndersen ApS

Søvænget 10, 8800 Viborg
Tlf. +45 6170 8588
CVR: 3798 5570