Skip to main content

Resultater

Økonomisk. Miljømæssigt. Socialt.

Rådgivning, der skaber værdi

Vi rådgiver virksomheder i alle størrelser. Vi udvikler og optimerer CSR, indkøb, produktion og forsyningskæder. – Ring eller skriv, hvis vi også skal hjælpe din virksomhed med at rykke fremad.

3XAndersen er udelukkende til for dig og din forretning. Vores mål er at skabe resultater. Økonomisk. Miljømæssigt. Socialt.
Med + 20 års erfaring fra lederstillinger i tre C20-virksomheder og 5 års erfaring med konsulentopgaver i et hav af små som store firmaer har vi noget af have det i. Vores fleksible tilgang betyder, at vi kan assistere virksomheder i Viborg, Midtjylland og resten af landet.
01
Vi hjælper med:

Strategi, eksekvering, ledelse

  • 3XAndersen kan rådgive på ledelsesniveau eller stå for eksekveringen af prioriterede opgaver. Det gør vi på ad hoc basis, som interim ledelse eller som projektleder ved længere forløb.

  • 3XAndersen arbejder fleksibelt med et stort netværk og nøje udvalgte samarbejdspartnere. Derfor kan vi sætte det rigtige hold til opgaver i både små, mellemstore og store virksomheder.

Sådan arbejder vi

Tilgangen er egentlig enkel. Fokus ligger altid på at skabe overblik, system og mest mulig værdi for de implicerede parter. Det gør vi kort fortalt sådan:

  1. Kort analyse af den nuværende situation
  2. Ideer til fokusområder med forbedringspotentialer
  3. Ledelsesprioritering af forbedringsmulighederne
  4. Mål og handlingsplaner
  5. Eksekvering
  6. Opfølgning og afslutning
02
Vi hjælper med:

Proaktiv CSR-strategi

  • Hvad er CSR for din virksomhed?

  • Hvordan laver man en CSR-strategi, der bidrager til samfundet, og samtidig er en værdiskabende forretning?

Det hjælper 3XAndersen med. Søren Andersen har bl.a. udviklet og implementeret CSR-strategier for virksomheder som Novo Nordisk og Novozymes – både internt i virksomheden og eksternt overfor leverandørerne - som ansvarlig for programmerne.

Vi sætter fokus på miljø, sikkerhed, klima, energiforbrug, etik, børnearbejde, arbejdsmiljø og andre relevante problematikker. - Og hjælper dig med f.eks. at stille krav til leverandører, forbedre medarbejderforhold, udvikle nye produkter eller ydelser.

– Kort sagt: At tage et samfundsansvar, som skaber værdi flere steder.

03
Vi hjælper med:

Indkøb og optimering

Grundlæggende kan vi hjælpe dig med at skabe overblik og spare penge – eller få mere for det samme. Det er tilgangen, når vi analyserer din virksomheds indkøb og fungerer som ekstern rådgiver omkring indkøbsstrategier af større eller mindre mængder materialer eller ydelser.

Ofte vil der være kæmpe besparelser at hente ved at optimere på netop dette område.

Vi har f.eks. erfaring fra indkøb af råvarer til hele insulinproduktionen hos Novo Nordisk og indkøb af tekniske anlæg til Novozymes, indkøb af rengøring, IT, security, Facility Management-ydelser og meget mere.

04
Vi hjælper med:

Optimering af produktion og forsyningskæder (Logistik og Supply Chain Management)

Også her er der fokus på logistik, optimering og den bedste udnyttelse af resurser. Igen med afsæt i faglighed og erfaringer fra en lang række konkrete cases og succesfulde projekter fra den virkelige verden.

Ring til os, hvis vi skal hjælpe med at få mest muligt ud af de resurser, der er til rådighed.

Lav en aftale
med Søren Andersen nu

3XAndersen tilbyder:

Rådgivning

Sparring på ledelsesniveau fra en erfaren rådgiver. Vi hjælper dig fremad.

Facility Management

Hvordan drifter vi vores bygninger bedst muligt? 3XAndersen skaber overblik.

HR og Rekruttering

Vi finder generalister og specialister. Vi rekrutterer og sikrer det bedste match.

3xAndersen ApS

Søvænget 10, 8800 Viborg
Tlf. +45 6170 8588
CVR: 3798 5570